Isnin, 18 April 2011

Peraduan TEKA & MENANG

Pengenalan

Sempena Hari Lahir Ila dan Ulangtahun Perkahwinan Ila pada bulan April ini, Ila akan mengadakan satu peraduan TEKA & MENANG!

Objektif

1. Memeriahkan sambutan hari lahir dan ulangtahun perkahwinan.
2. Berkenalan dan mengeratkan hubungan antara bloggers.
3. Mengukur kehebatan dan tahap ketepatan meneka gambar.


Syarat-syarat Penyertaan

1. Warganegara Malaysia
2. Follower blog ila
3. Ucapan/Doa anda sempena hari lahir & ulangtahun perkahwinan ila pada bahagian komen post ini.

Sila teka, apakah gambar di bawah:



Untuk menyertai peraduan ini, sila penuhkan syarat-syarat di atas, kemudian isi borang berikut:



Name
Email
Jawapan
P/S: Sekiranya syarat di atas tidak dipenuhi, Ila berhak menolak penyertaan anda.






Selepas ini, anda akan menerima satu email pengesahan. Sila sahkan email anda dan selepas itu barulah anda menerima email penerimaan jawapan.

HADIAH: RM20 X 5 Pemenang

Penyertaan bermula  : 18 April 2011
Penyertaan berakhir : 30 April 2011

68 comments:

  1. btw, slmt ulangtahun buat puan ila dan suami..
    moga berbahagia selamanya..

    oh.. hari lahir pun bulan ni gak ye..
    mesti best dpt sesuatu yg special dr suami kn?

    BalasPadam
  2. Salam.. bestnye birthday dan ulang tahun perkahwinan bulan yg sama.. apa2 pun selamat ulangtahun perkahwinan dan happy birthday.. meh singgah blog saya.. mana tahu ada yg berkenan utk buat hadiah anda..

    http://waniedashops.blogspot.com

    BalasPadam
  3. salam, dah join contest :D, happy birthday and selamat menyambut ulangtahun perkahwinan, semoga ceria dan bahagia hingga akhir hayat :D

    BalasPadam
  4. Dah join contest...

    Selamat Hari Lahir, Semoga Panjang Umur dan Murah Rezeki dan di kurniakan kesihatan yang baik. Tidak lupa juga Selamat Ulangtahun Perkahwinan, semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

    BalasPadam
  5. Salam ila,
    tarikh lahir dan perkahwinan awak sama ke,tahniah :)

    BalasPadam
  6. assalamualaikum Ila,

    selamat hari lahir, semoga diberi kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah. Juga selamat ulangtahun perkahwinan semoga kekal bahagia sehingga hujung usia.

    Tahniah kepada Ila dan suami

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Lahir buat si blogger.
    Umur meningkat sebagai tanda kita menghampiri mati. Mati itu pasti.
    Usia bertambah, amalan juga perlu bertambah.
    Siapa pun anda, anda seorang pengembara di bumi Tuhanmu.
    Semoga Allah memberkati perjalanan anda yang lalu dan akan datang.
    Ukhwah terjalin amat manis, semoga kita sebagai blooger sentiasa mengeratkan lagi ikatan ukhwah ini.
    Terima kasih atas jemputan peraduan ini. Saya telah menyertainya.

    Sanah Helwa :)


    Selamat Ulangtahun Perkahwinan. Semoga ikatan perkahwinan itu kekal hingga akhir hayat. :)

    BalasPadam
  8. selamat ulangtahun kelahiran dan ulangtahun perkahwinan kepada ila.semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,berbahagia di samping insan-insan tersayang serta menjadi muslimah sejati.amin :)

    BalasPadam
  9. toyolkiut : Terima kasih. Amin... Ye, 2 dalam 1. hihi

    Wanieda : Wslm. Terima kasih. nak bagi hadiah ker?

    zuhimi : Wslm. Terima kasih. Amin...

    illafira: Terima kasih. Amin...

    ijoks2009: Wslm. Bulan je sama... Tarikh lahir 21/4, Ulangtahun perkahwinan tu 30/4... Terima kasih.

    ibuintan: Wslm. Terima kasih. Amin....

    ida fisa : Terima kasih. Amin....

    ohlala: Terima kasih. Amin...

    BalasPadam
  10. Selamat ulangtahun ye...

    BalasPadam
  11. slm ila...dah join...

    selamat hari jadi dan selamat ulang tahun buat kamu dan suami...moga ceria2 selalu dan memperoleh keberkatan sepanjang menjalani hidup bersama....aminnn...:)

    BalasPadam
  12. happy2 birthday and happy3 anniversary to ila n husband!!! :) Yeayyy!!!! :)

    BalasPadam
  13. salam.. selamat hari lahir dan happy anniversary.. may Allah bless your life ;)

    BalasPadam
  14. selamat ulang tahun perkahwinan untuk Ila & suami..

    semoga berbahagia selalu...

    BalasPadam
  15. salam. ok sy da join.ucapan sy

    kak ila selamat ulang tahun perkahwinan bersama suami yang tersayang. semoga berkekalan hingga ke anak cucur.. semoga bahagia ye :)

    BalasPadam
  16. as salam...

    selamat menyambut hari lahir & ulangtahun perkahwinan...:-) semoga berbahagia selalu dan berkekalan hendaknya hingga ke akhir hayat... amin....:-)

    BalasPadam
  17. Salam..zai join ye..

    Zai nk ucapka selamat hari lahir & ulangtahun perkahwinan..
    Semoga panjang umur n dimurahkan rezeki..semoga bahagia n happy disamping family yg tercinta..

    BalasPadam
  18. Salam Azila =) sama nama ngan best fren saya la! Saya nak nyanyi untuk ila la sebab selalunya org punye besday dapat hadiah, ni ila plak bagi hadiah. harap2 jawapan saya betul (peace.hihi).

    ~~Allah selamat kan ila~~~
    ~~Allah selamat kan ila~~~
    ~~Allah selamat kan ila & family~~~
    ~~Allah selamat kan ila~~~

    Yeayyy!!!

    Smoga panjang umur & makin bertambah rezki yg diredhainya=)

    t8 care <3

    BalasPadam
  19. semoga bahagia disamping keluarga dan dimurahkan rezekinya....
    semoga sukses selalu :)
    Amin!!!

    BalasPadam
  20. Selamat ulang tahun perkahwinan :)

    BalasPadam
  21. Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu suami isteri...Allah selamatkan kamu...hepi besday & hepi anniversary from Odah & One...bersamamu hidup ini indah semuanya...yeah!!!

    BalasPadam
  22. ila..jumpe kt cni..ape2 pun.. selamat berbahagia..

    BalasPadam
  23. Haip!!
    Happy birthday to you and happy anniversary may god bless you always..Selamat Berbahagia ^_^

    BalasPadam
  24. sis ila,

    happy bufday and happy anniversary...
    semoga sentiasa ceria2 selalu dan diberkati oleh ALLAH selalu dalam apa jua keadaan.. (^___^)

    mesty syok celebrate dua2 dalam bulan yang sama :)

    BalasPadam
  25. Happy anniversary and happy birthday!
    May Allah bless your marriage and your age.
    May He fulfills all your wishes, grants you beautiful children, an awesome family, and happiness throughout your life, inshaAllah~

    (^^;)

    BalasPadam
  26. Happy anniversary & happy birthday to ila & husband. semoga sentiasa bahagia & ceria!

    BalasPadam
  27. selamat hari lahir ila....semoga dirimu sentiasa diredhai....diberkati....dilingdungi...& dirahmati Allah swt......

    BalasPadam
  28. tahniah puan azila dan suami..semoga baitul muslim yg dibina bukan sahaja berkekalan di dunia tetapi juga di syurga...semoga dikurniakan zuriat2 lambang cinta kalian yg soleh dan solehah...Amin....

    BalasPadam
  29. Selamat Hari jadi ye ila..n selamat ulangtahun perkahwinan jugak..semoga panjang umur dan berbahagia selamanyer di samping suami tercinta..

    BalasPadam
  30. :"Happy Bornday and Happy anniversary Puan Azila and husband.May this day bring lotsa Transf0rmation in life,career and love both 0f you..Have a wonderful day and enjoy your day"

    Sincerely,
    AzhafizahMdNor

    BalasPadam
  31. selamt hari lahir dan ulangtahun perkahwinan yang ke?....smoga bahagia keakhir hayat

    BalasPadam
  32. hye dear!happy birthday!hv a blast birthday this year yaa!

    ifa join!

    BalasPadam
  33. hai ila,

    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. happy besday!

    :)

    BalasPadam
  34. selamat hari lahir dan ulangtahun perkahwinan sis ila :)
    Semoga sentiasa dlm redhaNya, sentiasa sihat, sentiasa gembira dan dipermudahkan segala urusan dengan izin-Nya..amin :)

    BalasPadam
  35. selamat hari lahir dan ulangtahun perkahwinan.. hadiah telah berganda dan semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan berkekalan sehingga kehujung nyawa....

    BalasPadam
  36. tarikh lahir ngan kahwin sama ke ila ? well , selamat hari lahir dan selamat ulangtahun perkahwinan .. semoga perkahwinan ila dengan suami tercinta berkekalan sampai syurga .. amin ...

    http://putrisayangkamu.blogspot.com/

    BalasPadam
  37. petama sekali tatia nak mengucapkan ribuan terima kasih keran sudi menjemput tatia datang ke blog neh untuk join contest k..

    neh la ucapan yang tak seberapa besar eh..

    selamat menyambut ulang taun perkahwinan serta kelahiran,,,semoga hidup sentiasa dimurahkan rezeki,dilimpahkan nikmat, serta jadilah umur yang meningkat sebagai satu dorongan agar hidup sentiasa diberkati Allah....

    p/s: muka awek muda la .. ade petua ka?? hikhik

    BalasPadam
  38. Salam ILa...
    "Selamat UlangTahun"..semoga ALLAH pjgkn usia,murahkn rezeki,diberi kesihatan yg baik & bahgia dlm melayari alam rumahtangga.serta menjadi isteri yg solehah.Amin
    "Happy Anniversary"...semoga rumahtangga yg di bina bahgia & kekal hingga ke akhir hayat.Tempuhilah apa jua dugaan & ujian dlm rumahtgga dgn kesetiaan,kejujuran & saling kasih mengasihi.Amin

    BalasPadam
  39. Assalamualaikum Ila,

    "Sanah Helwah ya Jamilah" semoga dirimu dirahmati Allah SWT dan sentiasa berada di dalam lindunganNya..


    Tahniah atas ulang tahun perkahwinan Ila. "Bercintalah hingga ke syurga"

    ..insya Allah..

    salam perkenalan juga buat Ila..semoga ukhwah sesama rakan blogger ini berterusan ;)

    BalasPadam
  40. selamat hari lahir & happy anniversarry..
    semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
    serta kesihatan yang baik..
    dan berbahagia disamping keluarga tercinta..

    BalasPadam
  41. selamat ulang tahun kelahiran dan perkahwinan...
    moga kekal bahagia..mendapat rahmat dari-Nya..dimurahkan rezeki..dan kekal jodoh hingga hujung nyawa dan ke syurga...amin....

    BalasPadam
  42. selamat ulang tahun perkahwinan
    semoga berkekalan hingga hujung nyawa..

    BalasPadam
  43. Salam,

    Jemput semua menyertai 'Peraduan Rebut Buku Travelog Percuma'... boleh Klik:

    http://www.faridrashidi.com/2011/04/21/peraduan-rebut-buku-percuma/

    BalasPadam
  44. join jugak contest nih yekk..
    http://tintayu17.blogspot.com/2011/04/contest-untuk-anda-semua-jom-join.html

    BalasPadam
  45. Selamat ulangtahun kelahiran & Wedding Anniversary..

    Moga kekal bahagia sepanjang hayat...
    Moga Iman & taqwa penyeri kebahagian Ila.
    Mudah2x murah rezeki + ceria selalu.

    deqlis join ya..
    http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/04/peraduan-teka-menang.html

    BalasPadam
  46. Salam..

    selamat hari lahir dan ulangtahun perkahwinan.. semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan berkekalan sehingga kehujung nyawa

    BalasPadam
  47. pergi sungai pasang pukat,
    dapat pula puyu seekor;
    suami isteri saling bermuafakat,
    rumahtangga aman dan makmur.

    "selamat hari lahir dan ulangtahun perkahwinan"

    BalasPadam
  48. Selamat Hari Lahir yang ke XX special buat Ila ditambah pula dengan ulang tahun perkahwinan.. semoga tahun ini membawa seribu makda dalam hidup Ila dan suami.. didoakan semoga Ila, suami serta seluruh umat islam sentiasa dirahmati dibawah lindungan Allah SWT. Amin

    BalasPadam
  49. How do you expect me to remember your birthday, when you never look any older? happy birthday!

    BalasPadam
  50. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  51. selamat ulangtahun kelahiran dan juga perkahwinan buat ila dan suami . Mya doakan semoga kalian berdua sentiasa diberkati Allah dunia dan akhirat serta dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah yang mampu memayungi kalian di syurga kelak . insyaAllah , amiinn .

    Tiada kata semanis bicara melainkan doa dari saudara seagama . Wassalam =)

    BalasPadam
  52. selamat ulang tahun perkahwinan.semuga kekal abadi hingga ahkir hayat.

    BalasPadam
  53. happy belated bday + happy anniversary!!!! moga kekal sihat dan bahagia... amin~~~

    BalasPadam
  54. selamat hari lahir dan jugak selamat menyambut anniversary.....semoga sentiasa berada dalam lingkungan rahmat dari allah....amin..
    takde makan2 ke?hehehe

    BalasPadam
  55. Salam kenal Ila....

    Selamat Hari Lahir. Seomga panjang umur & murah rezeki.

    Happy anniversary...... Semoga berkekalan hingga hujung nyawa..... Amin

    BalasPadam
  56. salam..saya dah join. saya dah emelkan. hehe :)

    selamat hari lahir kepada ila. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. semoga mendapat apa yang diimpikan. ingatlah Allah kerana usia kita makin meningkat. semoga bahagia di samping keluarga tersayang :)

    happy anniversary. anggap dugaan sebagai manis pahit kehidupan. semoga menjadi isteri yang solehah dan tabah menghadapi dugaan. semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat..

    BalasPadam
  57. zures : Terima kasih :D

    M a W a D D a H : Terima kasih. Amin :D

    mai : Terima kasih :D

    ~~@lyci@~~ : Terima kasih. Amin :D

    HonEyBuNNy : Terima kasih. Amin :D

    Ruqaiyah Amanina : Terima kasih. Amin :D

    ++Kerudung Ungu++ : Terima kasih. Amin :D

    SiLabiLabi : Terima kasih :D

    Miss Zymah : Terima kasih. Amin :D

    missxidi : Terima kasih. Amin :D

    DiNaZ : Terima kasih. Amin :D

    relevan : Terima kasih :D

    Odah + One = OdahOne : Terima kasih. Amin :D

    sarah shafie : Terima kasih. Amin :D

    ~cik shanashaida~ : Terima kasih. Amin :D

    BalasPadam
  58. ♥misz nana♥ : Terima kasih. Amin :D
    zunitaramli : Terima kasih. Amin :D
    Sha@Mama Tina : Terima kasih. Amin :D
    Dyna : Terima kasih. Amin :D
    pencari cinta : Terima kasih. Amin :D
    nur_eimi : Terima kasih. Amin :D
    Azhafizah[フィザ] : Terima kasih. Amin :D
    S..U..D..@..I..S : Terima kasih. Amin :D
    tiefazatie : Terima kasih. Amin :D
    Miss b : Terima kasih. Amin :D
    [sutera kasih] : Terima kasih. Amin :D
    aqishah : Terima kasih. Amin :D
    atiey azha : Terima kasih. Amin :D
    bulat : Terima kasih. Amin :D
    p/s: awet muda... ada rahsia nye... hihi :D
    ♥♥azatiesayang ♥♥ : Terima kasih. Amin :D

    BalasPadam
  59. [noriza] : Wsalam. Terima kasih. Amin :D
    Cute MuM : Terima kasih. Amin :D
    atIEsAyAnGkAmU : Terima kasih. Amin :D
    Nana : Terima kasih. Amin :D
    Mohd Farid : Terima kasih.
    eykin : Terima kasih :D
    deqlis : Terima kasih. Amin :D
    zaikulim : Terima kasih. Amin :D
    Seri : Terima kasih. Amin :D
    Cik Tqah : Terima kasih. Amin :D
    nabila saat : Terima kasih.
    ♥ T-CH3R MY@ ♥ : Terima kasih. Amin :D
    kakyon : Terima kasih. Amin :D
    cikpia : Terima kasih. Amin :D
    eita : Terima kasih. Amin :D
    kisahwanida : Terima kasih. Amin :D
    NOOR FATIN : Terima kasih. Amin :D

    Terima kasih semua. Amin, amin, amin...

    BalasPadam
  60. Semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa dan biarlah ikatan ini berkekalan sampai ke syurga.

    BalasPadam
  61. selamat ulangtahun perkahwinan puan ila, semoga kekal hingga akhir hayat. ;)

    BalasPadam
  62. salam happy besday

    Semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa .

    BalasPadam
  63. Selamat Hari jadi ye ila.dari ogy .n selamat ulangtahun perkahwinan jugak..semoga panjang umur dan berbahagia selamanyer di samping suami tercinta..

    BalasPadam
  64. Assalam..
    wah,selamat hari lahir dan ulang tahun perkahwinan,moga diberkati Allah sentiasa hendaknya,inshaAllah

    BalasPadam
  65. salam..
    hye ida.....sy dah teka dah..:P
    mugkin dah terlambat...:P
    tp sy baru je FOLLOW blog idaa..:)





    JOM jengah blog saya... DOAKAN UNTUK FINAL EXAM SAYE YER ^^,,(http://sheypull.blogspot.com)

    BalasPadam
  66. Ariel : Terima kasih. Amin :D
    'Muhammad Khairul Arif :D
    Cik Peanut : Terima kasih. Amin :D
    SoFiaHB : Terima kasih. Amin :D
    Ogy : Terima kasih. Amin :D
    ku syuk : Terima kasih. Amin :D
    SheY PuLL : Selamat menempuh peperiksaan. Semoga berjaya :D

    BalasPadam