Selasa, 5 Disember 2017

BATUK BERKAHAK, SELSEMA, TANTRUM, KEMBUNG PERUT, SUSAH TIDUR MALAM

ADAKAH ANAK KECIL MAMA BATUK BERKAHAK, SELSEMA, TANTRUM, KEMBUNG PERUT, SUSAH TIDUR MALAM?








Mama mencari penyelesaian ini???
- Anak kerap terjaga pada waktu malam dan tidur tak lena.
- Anak selalu kembung atau sembelit.
- Anak batuk berkahak, selesema dan demam.
- Anak selalu merengek dan meragam.

Jika 'Ya', jangan risau!

Kami ada jawapan untuk selesaikan masalah mama!

Apa Kata Mereka?

"Tiba2 je mengamuk, jerit2 sebab adik nyakat dia. Ummi sapu BALM CALM tak sampai 2 minit terus diam dan relax. Amazing!!! Memang menjadi. Alhamdulillah."
-Puan Saudah, Petaling Jaya

"Selsema baby...2,3 kali sapu BALM CF keluar hingus.BALM TUMMY pun serasi. Baby tak meragam. BALM SLEEP, kakak baby pakai saing ayah dia pakai...ayah yang tido dulu, kakak baby tak tido2 lg:)"
-Puan Syaffaridah, Johor Bahru

"Lepas sapu balm kt baby dalam pantang ni nampak dah ada perubahan. Anak yang sulong tu pun dah kurang batuk sejak sapu BALM CF"
-Puan Saadah, Kuala Terengganu

Ada 4 jenis balm yang dapat membantu mama:

1. Masalah anak kerap terjaga pada waktu malam dan tidur tak lena.
   - Mama boleh sapu balm Sleep Time pada tulang belakang, tapak kaki, nadi belakang telinga serta pergelangan tangan anak.
   - Balm ini mengandungi minyak pati yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur lena dan berkualiti.

2. Masalah anak selalu kembung atau sembelit.
   - Mama boleh sapu balm Tummy Time / T-rub pada perut dengan urutan 'i love u' dan tapak kaki anak.
   - Balm ini membantu anak yang mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit dan cirit-birit.

3. Masalah anak batuk berkahak, selesema dan demam.
   - Mama boleh sapu balm Coughflu Time / Cf-rub pada hidung, tulang belakang, dada dan tapak kaki anak.
   - Balm ini membantu mencairkan kahak, mengurangkan selesema dan suhu ketika demam.

4. Masalah anak selalu merengek dan meragam.
   - Mama boleh sapu balm Calm Time pada tulang belakang, tapak kaki, nadi belakang telinga serta pergelangan tangan anak.
   - Balm ini memberikan keselesaan, mengurangkan tekanan, mengurangkan keletihan dan bantu anak lebih tenang.

Balm ini sesuai untuk seisi keluarga.
TIADA bahan kimia dan selamat.
Mudah dibawa ke mana-mana.

Apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang hebat ini.
Dapatkan set lengkap 4 dalam 1 pada harga jimat hari ini!
Mama dapat JIMAT sebanyak RM39 tau.

Mama boleh terus whatsapp sekarang :)

http://TasneemBalm.wasap.my
http://TasneemBalm.wasap.my
http://TasneemBalm.wasap.my

1 comments: